Coaching

In 2021 heb ik een intensieve coachopleiding gevolgd bij de Associatie voor Coaching in Aarle-Rixtel. Na alles wat ik geleerd had op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, was dit een prachtige aanvulling. Ik kan je nu niet alleen helpen bij vragen gericht op het verleden, maar ook op de toekomst. Coaching is toekomstgericht, dus gericht op waar jij naar toe wilt.

Alles wat ik aanbied is gericht op bewustwording. Het kan zijn dat je je afvraagt waar bepaald gedrag of denken vandaan komt. Daar kunnen we naar kijken. Het kan ook dat je het verleden vooral achter je wilt laten en je juist wilt focussen op het nu en de toekomst. Door bewust(er) te worden kun je iets veranderen. Een situatie, een visie, een gedachte of een gevoel. Hierdoor ontstaat rust en ruimte.

Coaching is 1 op 1. Jij hebt een vraag, samen zoeken we naar een antwoord. De regie ligt bij jou. Dat kan betekenen dat je aan 1 sessie voldoende hebt. Het kan ook zijn dat je meerdere keren komt, verspreid over een aantal maanden of dat je misschien zelfs gedurende een periode wekelijks komt. Jij bepaalt hoe vaak. Het is jouw proces. Jij bent verantwoordelijk.

Een coachsessie is € 70,00 en duurt plm. 1- 1,5 uur. Wil je echt wat bewerkstelligen en ergens constructief aan werken, is het mogelijk een coachtraject te kiezen.

1/2 uur intake en 4 coachsessies € 250,00.

1/2 uur intake en 6 coachsessies € 330,00.

Heb je momenteel weinig geld te besteden en/of ben je bijvoorbeeld student? Schroom niet om contact met me op te nemen. Dan kijken we naar wat er wel mogelijk is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.