Agenda 2024 en de laatste nieuwtjes

Nieuws

Om beter bereikbaar te zijn en beter aan te geven wat ik doe, werk ik nu niet alleen onder mijn eigen naam, maar ook onder www.stressreductie.nu  

Want alles wat ik doe is er om de stress die jij ervaart te verminderen en te verlichten. Afhankelijk van de oorzaak van stress en van jouw geloof. Daarnaast bied ik ook meerdaagse bijeenkomsten voor groepjes van maximaal 4 deelnemers gericht op bewustwording op diverse gebieden.

Cursus Praktische meditatie/mindfulness: 5 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur in een groepje van maximaal 4 deelnemers., start woensdagochtend 28 februari om 09.30 uur. 

Waar: Brugstraat 9, Campus Dreesz, Almelo. Data: 28 februari, 6, 13, 20 en 27 maart van 09.30 uur – 12.00 uur. Inclusief lesmateriaal en koffie/thee/koekjes. Investering: € 345,00. 

Wat: gedurende 5 bijeenkomsten van 2,5 uur leer je op een praktische manier mediteren/mindfulness toe te passen. Wat doe ik aan mijn te volle hoofd? Hoe kan ik meer ontspannen? Hoe kan ik stoppen met piekeren? etc. Je krijgt antwoord op deze en andere vragen. Omdat er plek is voor maximaal 4 deelnemers, kan ik maatwerk bieden zodat je leert wat je kunt doen in jouw (dagelijkse) situatie en met dat waar jij tegenaan loopt. Je ervaart meer rust, ontspanning en bent meer baas in je eigen leven. Je leert anders te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.