Nieuws

Ondanks corona is het prima mogelijk mijn werkzaamheden uit te voeren.

Coaching:

kan live en/of via beeldbellen. Eerst hebben we telefonisch contact over of ik iets voor jou kan betekenen, wat jouw vraag is, wat je zoekt en ik vertel iets over mij en mijn werkwijze. Als het klikt en je wilt wel verder gaan met mij, plannen we een afspraak in.

Kindertolkgesprekken® zijn ook via mail en/of beeldbellen te doen. Het werkt als volgt:

mail: als je vragen hebt omtrent jouw kind, mail dan naar a.damhuis1967@gmail.com Ik stuur je vervolgens een vragenlijst toe. Zodra ik deze terug krijg, ga ik ermee aan de slag. Binnen 5 werkdagen krijg je van mij een vertaling. Kun je hier mee verder, heel mooi. Kun je er niet mee verder, kunnen we een afspraak maken voor een gesprek live of via beeldbellen.

beeldbellen: we plannen een afspraak. Het voordeel is dat je de deur niet uit hoeft en we zelfs af kunnen spreken op een moment dat kindlief in bed ligt. Na het eerste gesprek (plm. 1-1,5 uur) ga ik zorgen voor een vertaling. Binnen 5 werkdagen krijg je van mij de vertaling. We plannen een 2de afspraak in. Tijdens dit gesprek krijg je van mij de vertaling terug. Na een week neem ik via de mail contact met je op over de situatie. Afhankelijk daarvan plannen we wel/geen 3de gesprek.

Live afspraken vinden plaats bij mij thuis in Almelo.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.