Over mij

Vanuit Yogalogica heb ik gedurende 10 jaar als zelfstandige wekelijks yogalessen gegeven, diverse workshops, stilte-weekenden en yoga-vakanties. Ik wilde meer weten en ben via verschillende wegen op zoek gegaan naar de kern van mijn problemen en die van anderen. Wat maakt dat ik telkens tegen iets aan loop? Dat ik voor mijn gevoel vast zit in een vicieuze cirkel? Ik ben meer cursussen, opleidingen en workshops gaan volgen en heb veel aan zelfstudie gedaan. Uit alles wat ik geleerd heb, blijft er voor mij één zekerheid staan: verandering begint bij jezelf en de weg naar binnen.

Ik ben Angelique Damhuis, 54 jaar, moeder van Tamara en Larissa, die nu 21 en 23 jaar zijn en op zichzelf wonen. Zo’n 15 jaar geleden ben ik gescheiden van hun vader, na een relatie van 16 jaar en inmiddels ben ik alweer 7 jaar getrouwd met Mark. Naast alles dat ik aanbied op deze site ben ik nog 3 dagen per week werkzaam als ambulant begeleider.

Wat me het meeste aanspreekt van het werk als coach, kindertolk® en mindfulnes-trainer is, dat de verandering bij jou begint. Jij kunt hier zo ver in gaan als jij zelf wilt, op het moment dat jij kiest. De verantwoordelijkheid en vrijheid ligt bij jou. Het is jouw leven. Wat jij wilt.

Vorig jaar heb ik een intensieve opleiding gevolgd tot professioneel coach bij de Associatie voor Coaching in Aarle-Rixtel. Ik dacht me aan te sluiten bij de NOBCO en het keurmerk aan te vragen van EIA. Inmiddels heb ik besloten om de erkenning van mij en dat wat ik kan en weet niet meer buiten mezelf te leggen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.