Retraite Klooster Denekamp

‘Thuis zijn waar je ook bent’ 29 en 30 april 2023

In stilte aanwezig zijn.

Deze retraite brengen we in stilte door. Om juist in groepsverband de aandacht op jezelf te richten is iets dat we niet gewend zijn. Door dit samen te doen en weten dat je niet hoeft te reageren of je met een ander bezig hoeft te houden, kan een hele nieuwe ervaring zijn. Gedurende dit weekend word je hierin begeleid door allerlei meditatieve oefeningen die de aandacht bij jou brengen en houden. Je gaat merken dat je ook in het bijzijn van anderen stil kunt zijn, voor jezelf mag zorgen en dat je kunt ontspannen in jezelf. Een weekend zonder extra (digitale) prikkels.

Jezelf terugtrekken uit de dagelijkse, bekende omgeving om de aandacht voor jezelf te kunnen hebben is niet alleen goed voor je geestelijke welzijn, maar ook voor je lichamelijke gezondheid. Uit rust komt kracht. Alles wat je deze dagen aangereikt krijgt, kun je vervolgens integreren om thuis ook ‘Thuis te zijn, waar je ook bent.’ We zijn in een kleine groep van maximaal 10 personen o.l.v. Angelique Damhuis, een ervaren yogadocent, coach, kindertolk® en PSYCH-K® Facilitator.

Je verblijft in een 1-persoonskamer op basis van volpension voor € 255,00. Adres: Franciscushuis, Gravenallee 30, 7591 PE Denekamp. Tel. 0541-753256 (op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur). Voor meer informatie en opgave a.damhuis1967@gmail.com / 06 41011194

Klooster Denekamp

Reacties zijn gesloten.