Retraite Denekamp

‘Thuis zijn, waar je ook bent’ van 18 t/m 22 januari 2023

Een uitnodiging tot zelfonderzoek

Je krijgt handreikingen door middel van diverse oefeningen die je meer innerlijke rust en bewustwording geven. Je leert hoe je die innerlijke rust kunt krijgen, hoe je er telkens naar terug kunt keren en hoe je die kunt bewaren. In de waan van de dag is het lastig om je zelf rust en tijd te gunnen. Er is altijd wel iets of iemand waar de aandacht naar toe gaat. Deze 5- daagse retraite geeft jou de gelegenheid met jezelf te zijn. Jezelf terugtrekken uit jouw dagelijkse, bekende omgeving om de aandacht voor jezelf te kunnen hebben is niet alleen goed voor je geestelijke welzijn, maar ook voor je lichamelijke gezondheid. Uit rust komt kracht. Alles wat je deze dagen aangereikt krijgt, kun je vervolgens integreren om thuis ook ‘Thuis te zijn, waar je ook bent.’ We zijn in een kleine groep van maximaal 8 personen o.l.v. Angelique Damhuis, een ervaren yogadocent, coach en kindertolk®. Zij biedt een programma met aandachttraining en diverse oefeningen die leiden tot zelfonderzoek waarbij jij ten allen tijde de regie behoudt.

Het klooster in Denekamp is een plek waar jij je terug kunt trekken als je dat wilt, waar je kunt wandelen en rusten. Je verblijft in een 1-persoonskamer op basis van volpension voor 790,00. Adres: Franciscushuis, Gravenallee 30, 7591 PE Denekamp. Tel. 0541-753256 (op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur). Voor meer informatie en opgave a.damhuis1967@gmail.com / 06 41011194

Na een retraite is het mogelijk om een verdiepingsprogramma te volgen, zodat je nog beter kunt integreren wat je geoefend en ervaren hebt. Kijk daarvoor elders op deze site.

Klooster Denekamp

Reacties zijn gesloten.