Tarieven

Kindertolken® 

Per mail: na jouw aanvraag stuur ik je een mail met vragen. Tevens stuur ik je de rekening. Zodra ik de antwoorden en de betaling krijg, ga ik met de vertaling bezig. Binnen 2 werkdagen krijg je via de mail van mij de vertaling terug. Kosten € 45,00.

Via Skype: na jouw aanvraag spreken we een tijdstip af om te skypen. In het 1e gesprek stel ik jou gedurende 1-1,5 uur een aantal vragen over de situatie met jouw kind. Na ons gesprek spreken we een nieuw tijdstip af om te skypen en ga ik aan de vertaling werken. Tussen het 1e en 2de gesprek kan 1 – 2 weken zitten. In het 2de skype gesprek krijg je van mij de vertaling terug. Een week later mail ik je over de situatie: is deze dezelfde of zit er verandering in? Indien gewenst maken we een 3de afspraak. Kosten 2 skype gesprekken plus vertaling € 145,00.               

Live: na jouw aanvraag spreken we een tijdstip af om bij elkaar te komen. Het 1e gesprek duurt 1-1,5 uur en gaat over jouw kind. We maken een 2de afspraak waarin je de vertaling uitgelegd krijgt. Na 1-1,5 week stuur ik je een mail over de situatie: is deze dezelfde of zit er verandering in? Indien gewenst maken we een 3de afspraak. Kosten 2 live gesprekken plus vertaling € 175,00.

De kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. In het geval van skype en live gesprekken stuur ik voorafgaand aan onze gesprekken een rekening voor 2 gesprekken. Zodra die betaald zijn, maken we een afspraak.

Wandelcoaching: per uur € 45,00. We spreken op een plek af van waaruit we wandelen. Buiten Almelo komen hier reiskosten bij.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.