Verdiepingsprogramma na Retraite

Zodra mensen weer in hun eigen omgeving komen, is het lastig om dat wat ze ontdekt hebben tijdens de retraite te integreren in hun dagelijkse leven. Mensen vallen terug in oude conditioneringen en patronen alsof ze nooit weg zijn geweest. Misschien herken je dat wel, dat je na een heerlijke vakantie al snel het gevoel hebt nooit weggeweest te zijn. Om een stabielere basis te creëren, is het helpend gebruik te maken van een aanvullend programma. Herhaling zorgt ervoor dat je positieve ervaringen opdoet en dat je jezelf minder snel saboteert. Dit programma bestaat uit:

  • 3 individuele coachgesprekken, live of via beeldbellen. Live kan er tevens Psych-K® gefaciliteerd worden
  • 3 terugkomdagen van 10.00 – 16.00 uur in Almelo (op loopafstand van het station)
  • Een extra weekend in het klooster in Denekamp van zaterdag 29 april 10.00 uur t/m zondag 30 april 15.00 uur

De terugkomdagen en het kloosterweekend staan vast, de coachgesprekken zijn in te plannen wanneer het jou schikt. Bijvoorbeeld week 5, 9 en 13 coachgesprekken op een nader af te spreken tijdstip, live of via beeldbellen. Terugkomdagen:  zaterdag 18 februari – zondag 19 maart – zaterdag 15 april van 10.00 – 16.00 uur. Investering aanvullend programma: € 790,00. Het is mogelijk in maximaal 3 termijnen te betalen.

Ook na de retraite op Paros kun je kiezen voor het verdiepingsprogramma. Dan heb je bijvoorbeeld in week 21, 25 en 29 een coachgesprek. En in week 23, 27 en 36 een terugkomdag. Dit is meer verspreid om dat de zomervakantie er tussenin zit. De datum voor het weekend in het klooster in Denekamp volgt nog.

Reacties zijn gesloten.