Visie

Als zelfstandige (Yogalogica) heb ik 10 jaar yogalessen gegeven en workshops op het gebied van bewustzijnsverruiming en zelfontwikkeling. Alles wat ik in mijn leven zie en ervaar, zie ik als een reflectie van dat wat er in mij aanwezig is. Niet alleen mijn kinderen, ook klachten, problemen en weerstanden zijn voor mij uitnodigingen bewuster te worden en meer en meer mezelf te aanvaarden en dat wat er op mijn pad komt.

Ik heb geleerd en ervaren dat wij mensen geprogrammeerd zijn, we leven de programma’s van onze (voor)ouders. Daarbij is het zo dat geschiedenissen zich herhalen. Zodra we inzicht krijgen in deze programmering, in onze onbewuste overtuigingen, patronen en mechanismen, kunnen we ons leven anders inrichten en zijn we beter in staat andere keuzes te maken. Dan hoeven onze problemen niet persé problemen van onze kinderen te worden/blijven. Plus, het leven wordt een stuk aangenamer zodra we inzicht krijgen en kunnen aanvaarden.

Deze manier van kijken maakt je verantwoordelijk. Je kunt niet meer de schuld bij een ander leggen, je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Je kiest er voor om de aandacht te verschuiven van de ander naar jezelf en de antwoorden in jezelf te zoeken. De buitenwereld fungeert als spiegel. Graag nodig ik je uit om te kijken naar wat jouw kind, jouw situatie, jouw leven je spiegelt en laat ik zien hoe je hiermee lichter kunt leven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.