Wat doet een kindertolk®

Als kindertolk® coach ik geen kinderen. Ik coach de ouder. De ouder die iets ziet aan het gedrag van het kind, gedrag dat afwijkt. De ouder die zich zorgen maakt over lichamelijke of geestelijke klachten. De ouder die iets ziet in het gedrag wat hij/zij niet kan plaatsen. Daarin is alles wat afwijkt van het zogenaamde ‘normale’ te tolken. Waarbij ‘normaal’ een breed begrip is.

Wat doe ik dan? Ik ga met jou, de ouder in gesprek en schrijf letterlijk alles op wat je mij vertelt. Daarna ga ik voor mezelf het gesprek vertalen van het kind naar jou. Het wordt duidelijk dat jij iets hebt weggestopt van vroeger dat nu naar boven komt en zichtbaar is geworden door het afwijkende/zorgelijke gedrag van jouw kind. Voor jou is dat soms lastig te zien, omdat je het diep hebt weg gestopt, of omdat het te pijnlijk is om bij stil te staan. In een 2de gesprek geef ik het vertaalde verhaal aan jou terug. Een 3de gesprek gaat over of er verandering zichtbaar is in het gedrag of de klacht van jouw kind. Of er eventueel nog iets anders nodig is om op een gezondere manier verder te gaan.

Een kindertolktraject® geeft helderheid, maakt bewust, zorgt dat het probleem verholpen wordt, verbetert de band tussen ouder en kind, brengt ontspanning in de opvoeding en geeft inzicht in jezelf en de relatie met je kind. In het 3de gesprek is het mogelijk een paar onderbewuste belemmerende overtuigingen over jezelf te transformeren naar ondersteunende.

Een kindertolktraject® bestaat dus uit 3 gesprekken plus een vertaling. Gemiddeld duurt een gesprek 1,5 uur. Voor een traject betaal je € 250,00. Dit kun je ineens of in 3 x betalen.

Reacties zijn gesloten.