Coachtraject

Naast losse, individuele sessies, is het ook mogelijk een coachtraject in te gaan. Na een gratis telefonische intake kijken we of ik iets voor je kan betekenen en of je een klik met mij hebt. Mocht je liever live kennis willen maken, dan kan dat ook.

Het coachtraject bestaat uit 4 individuele sessies van maximaal 1,5 uur. Daarnaast adviseer ik de meditatiecursus te volgen die ik aanbied in groepjes van maximaal 4 deelnemers. De cursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Juist de combinatie van individuele coaching en meditatie kunnen de verandering teweeg brengen die jij zo graag wilt. Je neemt 1,5 – 2 maanden de tijd voor jezelf om de aandacht te richten op wat jij belangrijk vindt en hoe jij verder wilt met jouw leven. Alle sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte aan de Brugstraat 9 in Almelo.

In het coachtraject kijken we welke positieve veranderingen jij in jouw leven wenst. Waar loop je tegenaan en, veel belangrijker, waar wil je naar toe. Met de methode PSYCH-K® brengen we nieuwe positieve overtuigingen in jouw onderbewuste. Aangezien het onderbewuste ons dagelijks drijft, is het van wezenlijk belang om juist hier verandering in aan te brengen. Deze nieuwe overtuigingen ondersteunen jou in jouw leven in plaats van dat ze je beperken. Investering € 300,00.

In de meditatiecursus leer je je aandacht te richten op dat wat jij wenst. Je leert te ontspannen, te accepteren en innerlijke rust te creëren om van daaruit geïnspireerd verder te gaan op jouw pad. We doen praktische oefeningen die je eenvoudig in je dagelijkse leven kunt toepassen. Aangezien ik met een klein groepje werk is er volop aandacht en ruimte voor maatwerk. Door de cursus in groepsverband te doen, merk je dat er universele vragen en zorgen zijn. Ik heb ervaren dat dit voor een meerwaarde zorgt en extra ruimte en acceptatie brengt. Investering € 300,00.

Reacties zijn gesloten.