PSYCH-K®

Tot je 7de levensjaar wordt jouw levensscript geschreven. Niet door jou, maar door jouw ouders, voorouders en omgeving. Daar heb je geen weet van, want die eerste 7 jaar van jouw leven pak jij op onderbewust niveau allerlei informatie op. Als een spons, met jouw ouders en omgeving als voorbeeld. Plus thema’s die doorgegeven zijn van generatie op generatie zitten ook geprogrammeerd in jouw onderbewuste systeem. Wat betekent dat?

Dat je problemen ervaart, waarvan je geen idee hebt waar ze vandaan komen. Het goede nieuws is, dat hoef je ook niet te weten. Je kunt onderliggende overtuigingen door middel van PSYCH-K® hier en nu transformeren.

Hoe werkt dat dan? Geen idee. We weten alleen dat het werkt. Want zowel in de innerlijke als uiterlijke wereld verandert er wat. Zie bij Klantervaringen PSYCH-K®.

Wat doe je dan? Als facilitator bespreek ik met jou kort waar je tegenaan loopt. En wat je wilt veranderen. Dat kan over gezondheid gaan, over werk, relaties, of wat dan ook. Samen komen we uit op een doelovertuiging. Met deze doelovertuiging werken we zodanig dat deze in jouw onderbewuste gezet wordt, zodat je dit kunt leven. We gebruiken spiertesten om te kijken of dat gelukt is. Via spiertesten is het mogelijk met het onderbewuste te communiceren en kunnen we erachter komen of jij op een dieper niveau daadwerkelijk gelooft wat je zegt. Zo kun je van alles in je onderbewustzijn integreren.

Ook is het mogelijk een stresssituatie die in het verleden heeft plaatsgevonden te neutraliseren, de lading er af te halen. Zodat je niet hetzelfde gaat ervaren zodra je in een soortgelijke situatie terecht komt.

Na 1 of meerdere sessies ga je merken dat jouw leven zich anders gaat ontvouwen. Anders dan je tot nu toe gewend was. En zo kun je langzaamaan jouw leven creëren zoals je dat graag ziet. Het onderbewustzijn verwerkt informatie wel 1 miljoen keer sneller dan het bewustzijn. Dat maakt dat PSYCH-K® eenvoudig, snel en doeltreffend werkt. Als je dit eenmaal hebt ervaren, is het mogelijk in één sessie van 90 minuten twee of drie overtuigingen te transformeren.

Een sessie duurt maximaal 90 minuten, doen we live en kost € 80,00. Weet je al dat je meerdere overtuigingen aan wilt pakken, kun je kiezen voor een traject van 4 x en betaal je € 300,00. (Dat is minder dan je eigen risico van de zorgverzekering);)

Wat als het niet werkt?

Het kan zijn dat we niet in 1 x bij de kern komen. Dat kan verschillende redenen hebben.

Er is een probleem aan de oppervlakte, maar het blijkt dat er een ander probleem onderligt. Je hebt baat bij het probleem. Het probleem levert je iets op. Daar kunnen we naar kijken. Dit vraagt eerlijkheid en misschien ook kwetsbaarheid. We kunnen niet eerlijk genoeg zijn naar onszelf. Of je gelooft niet dat het zo simpel kan zijn. Hier kunnen we een transformatie op doen, zodat je wel gelooft in de werking van PSYCH-K®.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.