Over mij

Ik ben Angelique Damhuis, gecertificeerd coach, kindertolk®, PSYCH-K® facilitator en ik geef cursussen op het gebied van mindfulness en bewustwording.

Al 30 jaar houd ik me bezig met gezondheid, welzijn, spanning/ontspanning, bewustwording en bied ik hier cursussen en workshops in aan. Meestal begeef ik me naast het reguliere pad en zoek ik daar waar ik denk te kunnen vinden. Met mooie resultaten.

Het is natuurlijk niet voor niets dat ik me al zolang bezig houd met bovengenoemde thema’s. Je zou kunnen zeggen dat ik niet helemaal blij was met het gezin en de familie waar ik in opgroeide. Daardoor was ik enorm nieuwsgierig naar hoe dat anders zou kunnen. Ik ging op reis, zowel in de buitenwereld als in mijn binnenwereld en dat heeft mij veel opgeleverd. Een leven waar ik nu heel blij mee ben.

Verder word ik door anderen gezien als iemand die spontaan is, zeer nuchter, goed in het stellen van vragen die je laten nadenken en daardoor helderheid brengen. Ik vind niet snel iets gek, heb een open mind en houd van onderzoeken.

Reacties zijn gesloten.