Wat is coaching

Coaching is gericht op positieve veranderingen. Dat kan een verandering zijn in de manier waarop je kijkt of waarneemt. Het kan ook een verandering betekenen in gedrag. Coaching is gelijkwaardig en geeft jou de verantwoordelijkheid over jouw leven. Samen met jou kijk ik waarin jij gecoacht wilt worden. Het kunnen kleine of grote zaken betreffen waar je antwoord op wilt of waar je een oplossing voor zoekt.

Coaching gaat veelal uit van het huidige moment en is meestal toekomstgericht. Waar wil je naar toe? In welke richting wil je bewegen? Welke stappen kun je zetten als je eenmaal weet waar je naar toe wilt?

Ik coach op het gebied van:

  • gedachten, overtuigingen en patronen, veelal die welke jou belemmeren
  • stress en angsten
  • welzijn
  • ouder- en kind relaties

Je kunt me mailen/bellen voor een afspraak. Twijfel je of ik iets voor jou kan betekenen, dan kunnen we eerst telefonisch kennismaken. Deze kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Een coachsessie duurt maximaal 1,5 uur en kost € 80,00. Er is geen vergoeding mogelijk via de zorgverzekering. Aangezien coaching in combinatie met de methode PSYCH-K® snel en effectief werkt, kun je in 3 afspraken veel bewerkstelligen. Maak je op voorhand 3 afspraken, betaal je € 225,00. Er zijn geen wachttijden.

Reacties zijn gesloten.