Coaching met PSYCH-K®

Coaching gaat veelal uit van het huidige moment en is toekomstgericht. Waar wil je naar toe? In welke richting wil je bewegen? Welke stappen kun je zetten als je eenmaal weet waar je naar toe wilt? 

Coaching met PSYCH-K® werkt blijvend door op onderbewust niveau. Het kan zijn dat je precies weet wat je wilt, het kan ook zijn, dat je geen idee hebt. Je loopt telkens tegen dezelfde uitdagingen aan en hebt hier schoon genoeg van. Je hebt echter geen idee hoe je deze vicieuze cirkel kunt doorbreken. Door hierbij stil te staan en kritisch op door te vragen, kunnen we bij jouw nieuwe richting komen. Samen bedenken we nieuwe doelovertuigingen, bijvoorbeeld: ‘ik ben kerngezond – ik ervaar innerlijke rust – ik weet wat ik wil en kan – ik voel me zeker in mijn werk – ik sta mezelf toe te zijn wie ik ben – ik zet mezelf op de eerste plaats’ enzovoorts. 

Met PSYCH-K® herschrijven we jouw oude programmering. De nieuwe overtuigingen komen in de plaats van de oude. Je merkt dat je anders reageert op mensen of situaties, dat je anders handelt. Wat je eerst automatisch deed, voelt nu anders. Het klopt niet meer. En dat is fantastisch, want dat betekent dat je het nu anders gaat doen. Je hebt immers besloten dat het oude niet meer werkt. We hebben jouw negatieve overtuiging vervangen door een positieve die jou steunt. Je kunt je vast voorstellen dat dit anders voelt en leeft. Dat onrust plaats maakt voor innerlijke rust. Piekeren niet meer nodig is. Grenzen aangeven makkelijker gaat. 

 

Reacties zijn gesloten.