Klantervaringen met PSYCH-K®

T. ‘Ik had geen idee wat ik me erbij voor moest stellen, bij PSYCH-K®. Angelique ging eerst met mij in gesprek, waarbij ze vroeg wat mijn wensen waren. Ik had last van paniekaanvallen, meestal als ik uit ging, gek genoeg niet in clubs, maar vooral als ik in bepaalde restaurants ging eten. Dat vond ik ook zo vreemd, ik had geen idee waarom ik dat had en ik vond het echt supervervelend. Angelique vroeg hierop door en langzaam maar zeker wist ik waar het vandaan kwam. Toen ging ze met mij PSYCH-K® doen en dat was zo simpel en ging zo snel, dat we gelijk met nog een paar onderwerpen bezig gingen. Ik weet niet hoe het werkt, maar sindsdien zijn mijn paniekaanvallen weg. Soms, als ik iets op voel komen, dan weet ik nu dat ik het wel kan hebben en dan verdwijnt het gevoel. Dat is erg prettig, hierdoor vertrouw ik meer op mezelf en heb ik veel meer rust in mezelf.’

T. D. ‘Deze methode heeft me verrast door de eenvoud en doeltreffendheid: van het probleem naar geen probleem, naar verlangen, keuze en innerlijke kracht. Ik voel dat ik minder (of anders) gespannen ben bij familiebijeenkomsten, de sfeer kan laten voor wat het is en mijn hart open. Het is heel bijzonder gemerkt te hebben hoe liefdevol ik kon waarnemen. En innerlijk geen erkenning verlangde voor mezelf. Dat lucht op zeg! Ik merk dat er blijvend iets veranderd is. Het lijkt wel of ik verwachtingen los kan laten. Ook krijg ik regelmatig een ingeving die het gevolg is van PSYCH-K®, dat voel ik, het werkt door. Dank je wel Angelique!’

C. ‘Na de PSYCH-K® sessie merk ik dat ik meer bij mezelf kan blijven en minder denk voor de ander zodat ik me makkelijker kan uitspreken. Door niet automatisch over te stappen naar ‘wat zal de ander hiervan vinden?’ durf ik nu mijn mening te zeggen en ook mijn grens aan te geven. Ik zeg wat ik wil zeggen en merk dat de ander hier zelfs positief op reageert of dat de reactie positief voor mij uitpakt. Ook merk ik dat ik me minder af laat leiden en meer doe waar ik zelf energie van krijg. Kortom: ik merk positieve veranderingen!’

Reacties zijn gesloten.