Klantervaringen met PSYCH-K®

T. ‘Ik had geen idee wat ik me erbij voor moest stellen, bij PSYCH-K®. Angelique ging eerst met mij in gesprek, waarbij ze vroeg wat mijn wensen waren. Ik had last van paniekaanvallen, meestal als ik uit ging, gek genoeg niet in clubs, maar vooral als ik in bepaalde restaurants ging eten. Dat vond ik ook zo vreemd, ik had geen idee waarom ik dat had en ik vond het echt supervervelend. Angelique vroeg hierop door en langzaam maar zeker wist ik waar het vandaan kwam. Toen ging ze met mij PSYCH-K® doen en dat was zo simpel en ging zo snel, dat we gelijk met nog een paar onderwerpen bezig gingen. Ik weet niet hoe het werkt, maar sindsdien zijn mijn paniekaanvallen weg. Soms, als ik iets op voel komen, dan weet ik nu dat ik het wel kan hebben en dan verdwijnt het gevoel. Dat is erg prettig, hierdoor vertrouw ik meer op mezelf en heb ik veel meer rust in mezelf.’

T. D. ‘Deze methode heeft me verrast door de eenvoud en doeltreffendheid: van het probleem naar geen probleem, naar verlangen, keuze en innerlijke kracht. Ik voel dat ik minder (of anders) gespannen ben bij familiebijeenkomsten, de sfeer kan laten voor wat het is en mijn hart open. Het is heel bijzonder gemerkt te hebben hoe liefdevol ik kon waarnemen. En innerlijk geen erkenning verlangde voor mezelf. Dat lucht op zeg! Ik merk dat er blijvend iets veranderd is. Het lijkt wel of ik verwachtingen los kan laten. Ook krijg ik regelmatig een ingeving die het gevolg is van PSYCH-K®, dat voel ik, het werkt door. Dank je wel Angelique!’

C. ‘Na de PSYCH-K® sessie merk ik dat ik meer bij mezelf kan blijven en minder denk voor de ander zodat ik me makkelijker kan uitspreken. Door niet automatisch over te stappen naar ‘wat zal de ander hiervan vinden?’ durf ik nu mijn mening te zeggen en ook mijn grens aan te geven. Ik zeg wat ik wil zeggen en merk dat de ander hier zelfs positief op reageert of dat de reactie positief voor mij uitpakt. Ook merk ik dat ik me minder af laat leiden en meer doe waar ik zelf energie van krijg. Kortom: ik merk positieve veranderingen!’

C.: “Door haar heldere en rustige vraagstelling en houding helpt Angelique je naar de kern van wat er op dat moment in jou speelt, bijvoorbeeld een ‘probleem’ en welke patronen of overtuigingen daar onder liggen. Ze geeft je dit terug d.m.v. spiegeling en reflectie, daar waar de bottleneck zit. Vervolgens reikt ze je tools aan en vanuit een ander perspectief mogelijkheden, om verandering aan te brengen in je leven waar je mee aan de slag wilt/kunt gaan.” C.

S.: ” Met mij gaat het best goed. Laatste tijd veel gewerkt, dus ik ben daar op de rem gaan staan. Weer met vriendinnen aan het studeren en op het moment onderweg naar mijn sport.” (coaching op het hebben van moeite om in beweging te komen en grenzen aan te geven, resultaat n.a.v. 3 gesprekken). S.

T.: “Ik heb een aantal coaching gesprekken gehad met Angelique in de tijd dat ik een beetje in de knoop zat met mezelf. Ik voelde me overspannen, uitgeput en had paniekaanvallen. Doordat zij bepaalde vragen stelde, liet ze mij nadenken en inzien waar dit vandaan kon komen. Ook heeft ze mij ademhalingsoefeningen en meditaties geleerd die mij enorm hielpen op de momenten dat ik paniek had of tot rust wilde komen. Na de coaching heb ik geen paniekaanvallen meer gehad en ben ik vrij snel weer ‘de oude’ geworden. Nu leer ik steeds sneller klachten herkennen en ook de oorzaak hiervan. Ik raad zeker de coaching bij Angelique aan, omdat zij op een andere manier naar klachten kijkt en je waardevolle informatie krijgt waar je je leven lang plezier van kan hebben!”

E.: “Eén keer ben ik bij Angelique geweest. Mijn klachten zijn niet weg en dat had ik ook niet verwacht na één keer. Ik sta wel wat meer in mijn eigen kracht. Dat is denk ik wel voortgekomen uit de sessie.”

P.: “De manier waarop Angelique luisterde en het gesprek aan ging, maakte dat ik mij veilig genoeg voelde om vrijuit te praten. Het werd opvallend snel duidelijk waar ik mijzelf in de weg zat en hoe we daaraan konden werken. Het resultaat was dat ik de volgende dag meer stilte en ruimte in mijzelf voelde en dat doe ik nog steeds. Net alsof ik niet meer zo hard in gevecht met mijzelf hoef te zijn. Ik ben dan ook blij dat ik de stap heb genomen. Dank je wel Angelique.”

 

Reacties zijn gesloten.