Kindertolk® methode PresentChild®

Als ouder wens je dat je kind zich gelukkig voelt, ongeacht of het nog een baby is of al een puber. Je wilt graag dat het lekker in zijn vel zit.

Nu kunnen er allerlei redenen zijn, dat dit niet het geval is. Bijvoorbeeld, jouw baby huilt veel of is vaak ziek. Jouw kleuter is buitengewoon bang of je merkt dat het moeilijk alleen kan spelen. Jouw puber trekt zich vaak en veel terug. Hoe dan ook, zodra je iets opmerkt dat opvallend is, iets dat uit balans is, kun je een kindertolk®traject aanvragen.

Methode PresentChild® is een prachtige, doeltreffende en eenvoudige methode, waar jouw kind niet mee lastig gevallen wordt. Hij/zij hoeft niet mee en kan niet het gevoel hebben dat er iets mis is met hem/haar. Je komt als ouder alleen want iedere ouder ziet iets anders bij zijn kind. Hieruit is al af te leiden dat het een persoonlijk thema betreft van jou dat onbewust doorgegeven is aan hem/haar. Dit thema speelt nog dagelijks en vaak onbewust een rol in jouw leven. Anders zou dit zich niet openbaren bij hem/haar.

Een kindertolk®traject bestaat uit individuele gesprekken bij jou of mij thuis. In het eerste gesprek vertel je over jouw kind en dat waar je je zorgen over maakt. Dit gesprek vertaal ik van hem/haar naar jou. Het verhaal gaat namelijk niet alleen over jouw kind, het gaat tevens over jouzelf. In het tweede gesprek krijg je van mij de vertaling te horen. Dat wat jouw kind laat zien en jou spiegelt. In het derde gesprek kijken we hoe het gaat en of er iets veranderd is in het gedrag van jouw kind.

Mocht je liever niet live afspreken, kunnen we ook beeldbellen en/of mailen.

Weet je niet of een dergelijk traject jou iets kan brengen, kun je me altijd bellen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Daarin kan ik je vertellen of ik iets voor jou kan betekenen.

Kosten volledig kindertolktraject®: 195,00.

Voor meer info of een afspraak: 06 41011194 of  a.damhuis1967@gmail.com

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.