Klantervaringen met coaching

C.: “Door haar heldere en rustige vraagstelling en houding helpt Angelique je naar de kern van wat er op dat moment in jou speelt, bijvoorbeeld een ‘probleem’ en welke patronen of overtuigingen daar onder liggen. Ze geeft je dit terug d.m.v. spiegeling en reflectie, daar waar de bottleneck zit. Vervolgens reikt ze je tools aan en vanuit een ander perspectief mogelijkheden, om verandering aan te brengen in je leven waar je mee aan de slag wilt/kunt gaan.” C.

S.: ” Met mij gaat het best goed. Laatste tijd veel gewerkt, dus ik ben daar op de rem gaan staan. Weer met vriendinnen aan het studeren en op het moment onderweg naar mijn sport.” (coaching op het hebben van moeite om in beweging te komen en grenzen aan te geven, resultaat n.a.v. 3 gesprekken). S.

T.: “Ik heb een aantal coaching gesprekken gehad met Angelique in de tijd dat ik een beetje in de knoop zat met mezelf. Ik voelde me overspannen, uitgeput en had paniekaanvallen. Doordat zij bepaalde vragen stelde, liet ze mij nadenken en inzien waar dit vandaan kon komen. Ook heeft ze mij ademhalingsoefeningen en meditaties geleerd die mij enorm hielpen op de momenten dat ik paniek had of tot rust wilde komen. Na de coaching heb ik geen paniekaanvallen meer gehad en ben ik vrij snel weer ‘de oude’ geworden. Nu leer ik steeds sneller klachten herkennen en ook de oorzaak hiervan. Ik raad zeker de coaching bij Angelique aan, omdat zij op een andere manier naar klachten kijkt en je waardevolle informatie krijgt waar je je leven lang plezier van kan hebben!”

Reacties zijn gesloten.