Klantervaringen met Praktische Meditatie

“Hierbij een berichtje van E.

Ik heb een cursus gevolgd en wil je even laten weten dat het mij goed gaat. Geen last van paniekaanvallen meer, de ‘angel’ eruit gehaald door de omarming met de paniek. Mij er helemaal aan over gegeven en ervaren dat ik totaal veilig bij mijzelf ben en blijf. Daardoor heel dicht bij mezelf komen staan en daardoor ook dicht bij mijn naasten, bekenden en familieleden. Erg veel zin om mijn activiteiten weer op te pakken. Altijd veilig voelen bij mezelf. Ik krijg dan ook veel positieve reacties vanuit mijn omgeving. Ik voel dat ik weer de regie heb over mijn eigen leven.”

Andere ervaringen:

“Ik heb geleerd rust in te bouwen in mijn dagelijkse leven door meditatie toe te passen. Ik pas vooral de bodyscan, de ademhalingsoefeningen en het centreren veel toe. De bijeenkomsten heb ik als gezellig, leerzaam en ongedwongen ervaren. Deze cursus wat precies wat ik zocht. Ik vond het heel prettig dat het in een klein groepje plaats vond.” 

“Door de rust die jij uitstraalt en jouw prettige stem, kom ik zelf snel tot rust. Geen verwachting, geen oordeel, alles mag er zijn. Ook al kom ik slechts 1 x per week, ik heb hier de hele week profijt van.”

“Ik had niet verwacht dat deze bijeenkomsten me zoveel zouden brengen. Even helemaal tot mezelf komen door die eenvoudige oefeningen die je aanbiedt. Ik slaap beter en merk het gelijk als ik een week niet kom.”

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.