Retraite Paros

‘Thuis zijn, waar je ook bent’ 5 t/m 12 mei 2023

We nodigen je uit voor een hartverwarmende reis naar het authentieke en gastvrije Paros, een Grieks eiland van de Cycladengroep. Deze week draait om jou.

Door je een aantal dagen terug te trekken in een totaal andere omgeving ga je nieuwe ervaringen opdoen. In de ochtend maken we een innerlijke reis. De rest van de dag heb je de mogelijkheid meer van jezelf en de omgeving te ontdekken. Je krijgt handreikingen om innerlijke rust te vinden en te bewaren en om jezelf met mildheid te benaderen. Een week lang genieten en tot rust komen om opgeladen en met nieuwe inzichten verder te gaan. Alles wat je deze week aangereikt krijgt, kun je vervolgens integreren om thuis ook ‘Thuis te zijn, waar je ook bent.’ Belangrijk om te beseffen is dat niets moet en jij zelf bepaalt waar je wel of niet aan mee doet.

De retraite wordt begeleid door Angelique Damhuis, een ervaren yogadocent, coach en kindertolk®. De hele week word je fantastisch verzorgd door Angelique Leurs, eigenaresse van het prachtige verblijf Onira op Paros.  www.onira.gr Er zijn zowel 1- als 2 persoonskamers. Mocht je met je partner/vriend- of vriendin/gezin willen komen en slechts één van jullie wil deelnemen aan de retraite, dan is dat ook mogelijk.

Prijs: € 995,00 o.b.v. 1- persoonskamer / € 745,00 o.b.v. een gedeelde kamer. Inclusief: 7 nachten verblijf van 5 t/m 12 mei incl. ontbijt, 4 x lunch, 5 x diner, 1 wandelexcursie, cursusprogramma van 6 t/m 11 mei. Exclusief: vluchten, transfers, drankjes, overige maaltijden, toeristenbelasting (0,50 per dag per kamer), excursies, reis- en annuleringsverzekering. Deze dien je zelf af te sluiten.

Paros is prima voor- of achteraf te combineren met Athene, Mykonos of andere eilanden om te hoppen.  Voor vragen over de reis, het programma en/of opgave : Angelique Damhuis 06 41011194  – a.damhuis1967@gmail.com Voor informatie over Paros en de accommodatie: Angelique Leurs Onira Hotel Paros  0030 698 0697 337  Website: https://www.onira.gr/    

Reacties zijn gesloten.