Wat bied ik

Als professioneel coach kijk ik met jou naar dat wat jou dwars zit en belemmert in je dagelijkse leven. Door mijn manier van vragen stellen komen we bij jouw innerlijke weerstand en motivatie uit. Om te gaan van dat wat jou tegen houdt naar dat wat jou beweegt, raakt, inspireert en blij maakt. Ieder mens raakt het onderweg weleens kwijt. In de hectiek van alledag weten we dan even niet meer welke kant we op willen en hoe we de regie terug kunnen pakken over ons leven. Daar kan ik jou bij helpen. We gaan achterhalen wat jouw vraag is, wat je wenst en hoe je dat kunt bereiken.

Als professioneel kindertolk┬« vertaal ik de problemen die jij ervaart met jouw kind naar jou. Jouw kind spiegelt iets dat jij onverwerkt in jou meedraagt en waar jij tot op de dag van vandaag last van hebt. En nu dus niet alleen jij, jouw kind ook. Ik vertel je de onderliggende boodschap en als je hiervoor open staat kun je hier inzicht in krijgen. Hierdoor kun je ervaren dat je niet machteloos bent, maar dat jij het bent die de regie in eigen handen heeft.  Als mens/ouder heb je altijd een keuze, alleen ben je je daar niet altijd bewust van. Bewustwording hiervan brengt meer rust en vertrouwen in jouw leven. 

Als trainer in aandacht leer ik jou hoe je zowel aandacht kunt hebben voor jezelf als (selectief) aandacht kunt hebben voor de wereld om je heen. Veel mensen zijn angstig, hebben veel spanning en stress-gerelateerde klachten, kunnen moeilijk ontspannen en slepen zich van het een naar het ander. Dit patroon is te doorbreken. Afhankelijk van dat waar jij tegenaan loopt, leer ik jou passende oefeningen die je anders laten kijken en die jou veel meer vrede kunnen brengen. 

Reacties zijn gesloten.