Wat bied ik

Dat jij meer vertrouwen krijgt in jouw gezondheid en welzijn. Het kan zijn dat je klachten hebt waar de (huis)arts niets mee kan. Je voelt je ellendig terwijl er na lichamelijk onderzoek niets te vinden is. Met jou kijk ik naar wat het met jou doet, wanneer en waardoor het ontstaan is zodat je inzicht krijgt in jouw gezondheid en in dat wat jou dwars zit. Zodra je dit weet, kun je werken aan een goede gezondheid.

Meer ontspanning in jezelf en de wereld waarin jij leeft. Ontspanning in de relaties die jij hebt, met familie, kinderen, vrienden of werk.

Vermindering van stress, angst en onzekerheid. We kijken samen naar de kern van wat jou tegenhoudt de persoon te zijn die je wilt zijn. Je kunt last hebben van negatieve gedachten, overtuigingen of patronen. Zodra je die inzichtelijk hebt, help ik jou deze om te buigen naar positieve ondersteunende gedachten, overtuigingen of patronen.

Hulp voor jouw kind door te luisteren en te kijken naar wat het jou komt vertellen. Als ouder kan het lastig zijn de boodschappen van onze kinderen te begrijpen. De taal van kinderen is anders dan van volwassenen. Jouw kind laat jou mogelijk iets zien wat jij als last meedraagt, zonder dat je het door hebt. Door hier inzicht in te krijgen, voelt jouw kind zich gelukkiger en jij ook.

Reacties zijn gesloten.