Wat bied ik en voor wie

Ik bied hulp bij stress en stress gerelateerde klachten. 

Ook bied ik hulp bij negatieve gedachten, overtuigingen en patronen. Deze zitten veelal op onderbewust niveau, het niveau van waaruit we leven. Ik help jou helder te krijgen wat het precies is wat je dwarszit en wat jou belemmert. Vervolgens gaan we kijken wat jij wenst en daar gaan we dan mee verder. Dat betekent dat we niet lang stilstaan bij de ellende van het verleden, puur omdat het niet helpend is. Het verleden kun je niet veranderen, hooguit jouw kijk op het verleden. Om te voorkomen dat de toekomst een herhaling wordt van jouw verleden, (want dat gebeurt als je alles hetzelfde blijft doen) richten we ons op dat wat jij graag wilt. Daar gaan we mee aan het werk, zowel in de coaching die ik bied als in de kindertolktrajecten®. Als mens leven wij wat we geloven en ervaren. Zolang we niets veranderen aan ons geloof, kan er in onze leefwereld ook weinig veranderen. Als je blij bent met het leven dat je leeft, wil je natuurlijk niets veranderen. Dat is prachtig. Als dat echter niet zo is, kunnen we samen kijken waar dat aan ligt. 

Dat doe ik met de methode PSYCH-K®. Kijk verder op de site voor het filmpje om te zien hoe dat gaat. 

Ik werk als facilitator met iedereen. Volwassenen – jeugd – werknemers – werkgevers – ouders – patiënten – huisdiereigenaren, enzovoorts. Iedereen die wil kijken naar dat wat hem/haar belemmert in het dagelijkse leven, gebrek aan gezondheid, vertrouwen, middelen of wat dan ook. 

Bij kinderen werkt PSYCH-K® ook geweldig. De kennismaking kan live met ouder en kind. Om het optimale resultaat te behalen, werk ik alleen met kinderen, terwijl de ouder buiten de praktijkruimte wacht. Ouders kunnen namelijk belemmerend werken, wat maakt dat een sessie mogelijk niet het gewenste resultaat geeft. Dat zou jammer zijn voor alle partijen.

Daarnaast organiseer ik workshops op het gebied van bewustwording zowel in mijn praktijkruimte als daarbuiten. Dat wat ik aanbied is terug te vinden bij Agenda. Het is tevens mogelijk mij in te huren voor workshops op maat voor groepen. Denk daarbij aan praktische meditatie cursus, mindfulness, het onderzoeken van gedachten/overtuigingen/patronen en cursussen/workshops op het gebied van opvoeding. Ook kom ik graag in een persoonlijk gesprek uitleggen wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op. 06 41011194

Reacties zijn gesloten.