Test Blog Page

Corona

Posted by Angelique Damhuis on  juli 24, 2020
0
Category: 
De wereld is een bijzondere plek om te leven. Wat maakt de wereld mijn wereld? Wat is mijn wereld? Vroeger bestond mijn wereld uit een vader, moeder, mijn hondemaatje Bonnie, mijn vriendinnezus Carla en veel rust en ruimte. Een doodlopend straatje in een dorp waar weinig gebeurde. Oervervelend en dodelijk saai. Geen internet, weinig tv en om af te spreken ging ik bij iemand langs of belde ik, een bezigheid die gemakkelijk een half uur

Huilbaby’s

Posted by Angelique Damhuis on  juni 4, 2019
0
Category: 
Huilbaby’s, je zal er maar één hebben! Urenlang een baby die huilt, om gek van te worden. Niet alleen van het gekrijs, maar tegelijkertijd ook van je eigen onzekerheid. Want waarom huilt je baby? Je hebt gevoed, hij heeft geboerd, gepoept, geplast en wil nu maar niet slapen. Je bent ten einde raad. Zouden het de darmpjes zijn? Zou hij pijn hebben? Kriebel? Wat doe ik niet goed? Je maakt je ongerust, wel of niet

Het is niet goed zoals het is

Posted by admin on  april 15, 2019
0
Category: 
Ik blijf het bijzonder vinden, dat we de dingen graag anders willen dan dat ze zijn. Dat kinderen anders moeten zijn, dan hoe ze zijn. Dat we van onszelf vinden dat dit of dat toch anders moet. Uiterlijk en innerlijk. Er zijn, althans in mijn omgeving, weinig mensen die zichzelf mooi vinden, laat staan dat ze tevreden zijn met zichzelf. Te dik, te dun, te grote neus, te smalle lippen, krullen in plaats van steil

Onverwerkt verdriet

Posted by admin on  oktober 21, 2018
0
Category: 
Onderweg naar het tweede deel van HeartConnection I zet ik muziek op van Barbara Streisand, zo’n meebrulmuziekje mocht er toch nog wat aan zitten te komen. Want dat er van alles geraakt wordt tijdens een dergelijke cursus is me wel duidelijk geworden. Sterker nog, daarvoor ging ik er ook juist naar toe! Maar omdat ik graag in mijn eentje verdrietig zit te wezen in plaats van in een groep van 13 mensen, leek het me

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *